BodyShape

Helaas komen deze lessen in het seizoen 2017-2018 vooralsnog te vervallen. 

BodyShape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker en sterker maken van je lichaam! BodyShape is daarom de perfecte les voor personen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en hun lichaam extra krachtig willen maken. 

Een typische BodyShape les

Tijdens een BodyShape les zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Doordat je diverse materialen (dynabands, ballen, stokken en pions) gebruikt, train je altijd op een gevarieerde manier, waardoor geen enkele training hetzelfde is. Iedere les is in drie blokken opgedeeld. Om je spieren op te warmen en blessures te voorkomen, zal je altijd starten met een warming-up.
Middels een high impact aerobics warming-up zal je vetverbranding worden geactiveerd en je uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld. Hierna volgen de spierversterkende oefeningen met de focus op de grote spiergroepen: buik-, been-, arm- en rugspieren. Om je hartslag te laten dalen en je spieren weer op lengte te brengen, zal iedere les worden beëindigd met een cooling-down. Om het uiterste uit je training te halen wordt je tijdens iedere les begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur
 

De Meere op Facebook