Jong Talent

In de Jong Talent groep worden jonge en talentvolle meisjes een jaar lang getraind voor de wedstrijdgroep. Deze meisjes worden door de leiding uitgekozen om in deze groep te gaan trainen.

Het is een intensief programma waaraan gewerkt wordt in een klein groepje. Dit betekent dat ze veel aandacht krijgen. In deze groep wordt de basis gelegd voor het verdere turnen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende situaties om een bepaald element aan te leren. Vaak wordt dat een paar weken herhaald en daarna worden andere elementen aan bod gebracht. Het gaat hier vooral om het aanleren van de goede techniek. In deze groep staat plezier voorop, maar er moet wel hard gewerkt worden.

Het aantal jaar dat een turnster traint in de Jong Talent groep is afhankelijk van de leeftijd.                                                                        

Dit jaar zal de Jong Talent groep bestaan uit 8 turnsters geboren in 2013 en 2014.

Deze groep traint 2 keer 2 uur in de week.

Trainingsdagen Jong Talent:
Zie hiervoor het tabblad "lesrooster" onder het kopje Informatie.

Wedstrijdjes jong - talent!
De jong-talent groep doet mee aan onderlinge wedstrijdjes tegen de jonge talenten van Educa uit Veghel. Gedurende het seizoen proberen we 2 wedstrijdjes plaats te laten vinden, waarbij de turnsters al een beetje ervaren hoe het is om voor publiek te turnen. Tevens doen de turnsters hier veel wedstrijdervaring mee op en is er veel onderling contact tussen de meisjes van verschillende verenigingen. Het zijn altijd erg leuke wedstrijdjes voor de meiden. Zowel de trainsters als de meiden ervaren de wedstrijden als zeer prettig.

De groep seizoen 2020-2021


LaShauna 
Pré-instap 2013

Lonne
Pré-instap 2013

Lobke 
Pré-instap 2013

 
Neel
Pré-instap 2013
Guusje
Pré-instap 2013
 
Liz
Pré-instap 2013
    

 
Mees
Pré-pré-instap 2014
Juulke
Pré-pré-instap 2014
   
                

De Meere op Facebook