Agenda

Maandag 07 oktober 2019
Turnhal
16:00 uur

Vriendjes/vriendinnetjestraining (week 41)

In de week voor de herfstvakantie (7 t/m 12 oktober) mogen alle leden een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training. De vriendjes en vriendinnetjes mogen dan gezellig meedoen met de training.
Voor de groepen die op meerdere dagen trainen wordt er door de trainsters bepaald op welke dag zij iemand mee mogen nemen.
Woensdag 06 november 2019
Tribune turnhal de Meere
20:00 uur

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering
Op woensdagavond 6 november vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Alle leden/ouders van leden zijn van harte welkom om deze vergadering bij te wonen. Tijdens deze vergadering zullen o.a. het financieel jaarverslag en eventuele wijzigingen in contributie en algemene voorwaarden worden besproken.
Donderdag 21 november 2019
Nader te bepalen
17:00 uur

Pieteninstuif

Voor alle jeugdleden t/m groep 5 wordt er jaarlijks een pieteninstuif georganiseerd. Tijdens deze instuif mogen de kinderen balanceren en klimmen als echte pieten.
Voor de ouder-peutergroep en gym speciaal 1 wordt er in de eigen les aandacht besteed aan sinterklaas. 
Zondag 08 december 2019
Turnhal
08:00 uur

Kerstwedstrijd

Kerstwedstrijd
Op zondag 8 december komen turnsters en turners uit de turn- en wedstrijdgroepen in actie tijdens onze jaarlijkse kerstwedstrijd. Iedereen is van harte welkom om de turn(st)ers aan te moedigen!
Zaterdag 18 januari 2020
Oss
08:00 uur

Teamwedstrijd (jeugd, junioren en senioren)

Op zaterdag 18 januari turnen de turnsters die uitkomen in de categorie jeugd 1, jeugd 2, junior en senior een teamwedstrijd samen met turnsters van de verenigingen Sportief Oss en Dioscuri Sint Oedenrode. Deze wedstrijden zijn een goede voorbereiding op het wedstrijdseizoen en iedereen is welkom om de turnsters ook tijdens deze wedstrijd aan te moedigen. 
Zondag 19 januari 2020
Turnhal (Boxmeer)
08:00 uur

Teamwedstrijd (instap, pupil 1 en pupil 2)

Op zondag 19 januari turnen de turnsters die uitkomen in de categorie instap, pupil 1 en pupil 2 (wedstrijdgroepen en turngroep extra) een teamwedstrijd samen met turnsters van de verenigingen Sportief Oss en Dioscuri Sint Oedenrode. Deze wedstrijden zijn een goede voorbereiding op het wedstrijdseizoen en iedereen is welkom om de turnsters ook tijdens deze wedstrijd aan te moedigen. 
Zondag 26 januari 2020
Turnhal
12:00 uur

Kleurenturnen

Op zondag 26 januari organiseren we voor alle turngroepen het diplomaturnen volgens het kleurenturnen. Per categorie (kleur) hebben de turn(st)ers de kans om een diploma te behalen. 
Maandag 17 februari 2020
Turnhal
16:00 uur

Ouder-kindlessen (week 8)

In de week van 17 t/m 21 februari mogen de ouders een keer meedoen met onze jeugdleden, ook mag iedereen verkleed naar de training komen (houd er wel rekening mee dat je goed kan bewegen in je verkleedkleding).

Dit geldt voor alle jeugdgroepen m.u.v.jong-talent en wedstrijdgroepen i.v.m. het niveau van deze groepen. 
Vrijdag 08 mei 2020
verrassing!
16:00 uur

Kamp wedstrijdgroepen

Op 8, 9 en 20 mei gaan de turnsters van de wedstrijdgroepen op kamp. Waar de turnsters dit keer naartoe gaan is nog een verrassing, ook wat zij dat weekend allemaal gaan doen blijft nog even geheim!
Zondag 24 mei 2020
Turnhal
12:00 uur

Kleurenturnen

Op zondag 24 mei organiseren we voor alle turngroepen het diplomaturnen volgens het kleurenturnen. Per categorie (kleur) hebben de turn(st)ers de kans om een diploma te behalen. 
Zaterdag 04 juli 2020
Turnhal
08:00 uur

Clubkampioenschappen

Op zaterdag 4 juli zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen van de Meere. De turn(st)ers vanuit alle turn- en wedstrijdgroepen turnen op hun eigen niveau een wedstrijd. Iedereen is van harte welkom om de turn(st)ers aan te moedigen! 

Aan het einde van de dag zal de prijsuitreiking plaatsvinden, alle winnaars worden dan bekend gemaakt en tevens wordt dan de sportiviteitsprijs uitgereikt. 
Zondag 05 juli 2020
Turnhal
08:00 uur

Toestelkampioenschappen

Op zaterdag 4 juli zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen van de Meere. De turn(st)ers vanuit alle turn- en wedstrijdgroepen turnen op hun eigen niveau een wedstrijd. Iedereen is van harte welkom om de turn(st)ers aan te moedigen! 

Aan het einde van iedere wedstrijdronde zal er een prijsuitreiking plaatsvinden, waarbij de prijzen per toestel worden uitgereikt.
Agenda archief

De Meere op Facebook