(Club)Kleding
We hebben nieuwe trainingspakken/t-shirts en tassen met logo van de Meere die te koop zijn. Voor de leden uit de wedstrijdgroepen vragen wij om in ieder geval een trainingspak aan te schaffen, zodat iedere turnster deze met de wedstrijd aan heeft en we een mooie eenheid vormen. Tevens hebben we voor de jongens ook nieuwe tenues, namelijk een sportbroek en een t-shirt met logo van de Meere. Deze kleding is te bestellen bij van Neerven in Boxmeer

Tijdens alle turntrainingen is het dragen van turnkleding verplicht! Het is niet toegestaan om te trainen in een t-shirt/hempje of anderszins. De veiligheid van onze leden staat voorop en door het dragen van een turnpakje wordt deze veiligheid beter gewaarborgd. De leiding kan de kinderen beter opvangen en begeleiden indien er een pakje gedragen wordt.  

Alle leden zijn verplicht om clubkleding te dragen tijdens wedstrijden en de clubkampioenschappen die elk jaar gehouden worden.

Clubpakje (meisjes) maat 128 t/m 164 € 42,50
Clubpakje (meisjes) maat S t/m XL € 45,-
Clubpakje (meisjes) tweedehands indien beschikbaar € 27,50
Wedstrijdpakje (meisjes/dames wedstrijdgroepen) via huurovereenkomst
   
   
Trainingspak de Meere t/m maat 164 (te bestellen bij van Neerven) € 45,00
Trainingspak de Meere vanaf maat S (te bestellen bij van Neerven) € 50,00
T-shirt de Meere t/m maat 164 (te bestellen bij van Neerven) € 10,00
T-shirt de Meere vanaf maat S (te bestellen bij van Neerven) € 12,50
Sporttas de Meere (te bestellen bij van Neerven) € 19,-
Rugzak de Meere (te bestellen bij van Neerven) € 24,-


Deze club- en wedstrijdkleding is verkrijgbaar bij Katja de Best. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0485-522037. U kunt ook bij Katja de Best terecht voor 2de hands club- en/of wedstrijdkleding. 
Wij verkopen geen turnbroekjes voor meisjes/dames. Hiervoor verwijzen wij u graag naar een van de aanbieders van deze broekjes op internet. Bijv. www.tt-gymnastics.nl

Tevens heeft u de mogelijkheid om de club- en/of wedstrijdkleding weer in te leveren. Indien de kleding schoon en in goede staat wordt ingeleverd staat daar een vergoeding tegenover. Of u nog geld voor het pakje terug krijgt is altijd in het oordeel van Katja.  Vanzelfsprekend geldt hierbij dat het inleveren van een wedstrijdpakje in het laatste seizoen dat deze pakjes gedragen worden niet meer mogelijk is.

(Club)Kleding(Club)Kleding

De Meere op Facebook