(Club)Kleding

Tijdens alle turntrainingen is het dragen van turnkleding verplicht! Het is niet toegestaan om te trainen in een t-shirt/hempje of anderszins. De veiligheid van onze leden staat voorop en door het dragen van een turnpakje wordt deze veiligheid beter gewaarborgd. De leiding kan de kinderen beter opvangen en begeleiden indien er een pakje gedragen wordt.  

Alle leden zijn verplicht om clubkleding te dragen tijdens wedstrijden en de clubkampioenschappen die elk jaar gehouden worden.

Clubpakje (meisjes) maat 128 t/m 164 € 40,00
Clubpakje (meisjes) maat S t/m XL € 42,50
Clubpakje (meisjes) tweedehands indien beschikbaar € 25,00
Wedstrijdpakje (meisjes) maat 122 t/m 170 € 53,00
Wedstrijdpakje (meisjes) maat S t/m L € 55,50
Wedstrijdpakje (meisjes) tweedehands indien beschikbaar € 35,00
   
   
   
   

** Voor onze jongens komt nieuwe clubkleding. Hierover komt later meer informatie
Deze club- en wedstrijdkleding is verkrijgbaar bij Katja de Best. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0485-522037. U kunt ook bij Katja de Best terecht voor 2de hands club- en/of wedstrijdkleding. 
Wij verkopen geen turnbroekjes voor meisjes/dames. Hiervoor verwijzen wij u graag naar een van de aanbieders van deze broekjes op internet. Bijv. www.tt-gymnastics.nl

Tevens heeft u de mogelijkheid om de club- en/of wedstrijdkleding weer in te leveren. Indien de kleding schoon en in goede staat wordt ingeleverd staat daar een vergoeding tegenover. Of u nog geld voor het pakje terug krijgt is altijd in het oordeel van Katja.  Vanzelfsprekend geldt hierbij dat het inleveren van een wedstrijdpakje in het laatste seizoen dat deze pakjes gedragen worden niet meer mogelijk is.

De Meere op Facebook