Sponsorbeleid

De sponsorcommissie van Gymnastiek vereniging “de Meere” is op zoek naar nieuwe leden. Tevens zijn ook nieuwe sponsoren van harte welkom!

Zoals een ieder weet is een optimaal sponsorbeleid van levensbelang voor een vereniging. Derhalve zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die deel uit willen maken van de nieuw op te zetten sponsorcommissie. De sponsorcommissie houdt zich bezig met het werven, onderhouden en verder uitbreiden van de sponsoren voor Gymnastiekvereniging 'De Meere' in Boxmeer.

Verder willen wij een stuk groei realiseren om de uitstraling van Gymnastiek Vereniging 'De Meere' en daarbij natuurlijk ook de uitstraling van de sponsoren te vergroten. Hiervoor zijn wij op zoek naar nieuwe sponsoren die het leuk vinden om hieraan mee te werken. In overleg gaan wij, als vereniging, graag op zoek naar een passende mogelijkheid voor elk bedrijf dat interesse heeft. Een passend pakket voor elk bedrijf of instelling, dat is waar wij naar streven! Sponsoring van Gymnastiek Vereniging 'De Meere' biedt ook voor uw bedrijf een unieke kans om haar bekendheid te vergroten.

De vereniging streeft naar een optimale samenwerking tussen de sponsoren en de vereniging. Uitganspunt hierbij is de “win-win”situatie die voor beide partijen kan ontstaan. Een goed contact met de sponsoren staat hierbij voorop.

Heel graag komen wij in contact met mensen die onze sponsorcommissie willen komen versterken! Dus heeft u interesse, aarzel dan niet langer en neem, geheel vrijblijvend, contact op met Patricia van Boxtel (bestuurslid sponsorzaken). Bereikbaar onder telefoonnummer: 06-55784868 of per e-mail: sponsorcommissie@demeere.nl.

Natuurlijk geldt dit ook voor geinteresseerde bedrijven die iets willen betekenen voor Gymnastiek Vereniging 'De Meere'. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Patricia van Boxtel.

De Meere op Facebook